Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana kiełbasa będzie idealnych dodatkiem do żurku. Choć ja przygotowałam ją w ten sposób z myślą o podaniu jej z chrzanem. Jest soczysta, delikatna, miękka i pyszna.
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 25
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 530
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 108
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 537
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 25
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 530
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 108
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 537
Składniki
Czosnek rozgnieść, zostawić w łupinkach, przełożyć do garnka z wodą. Dodać sól, ziarenka ziela angielskiego, liście laurowe oraz ziarenka gorczycy. Garnek przykryć i zagotować wodę z dodatkami. Do gotującej się wody włożyć białą kiełbasę. Woda przestaje wrzeć, obniżyła swoją temperaturę, wtedy należy wyłączyć gaz. Garnek z kiełbasą przykryć i pozostawić na 20minut. Po 20minutach parzenia kiełbasa będzie gotowa, idealna i pyszna.