Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis babci, powróciłam do niego po latach, znikają w momencie.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
w pierwszej kolejności przygotować bryndzę : przemielić ser wraz z cebulami przez maszynkę. Doprawić paprykami, pieprzem, solą oraz cukrem. Bryndza powinna być pikantna, można ją przygotować dzień wcześniej.
Kromki weki posmarować masłem, z jednej strony nożem nakładać bryndze, z drugiej strony kłaść ćwiartkę jajka. Pomiędzy nie, wkładać zwiniętą w rulon wędlinę. na wierzchu układać plasterki ogórka kiszonego oraz paski papryki. Smacznego :)