Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis babci, powróciłam do niego po latach, znikają w momencie.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6271
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 463
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6271
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 463
Składniki
w pierwszej kolejności przygotować bryndzę : przemielić ser wraz z cebulami przez maszynkę. Doprawić paprykami, pieprzem, solą oraz cukrem. Bryndza powinna być pikantna, można ją przygotować dzień wcześniej.
Kromki weki posmarować masłem, z jednej strony nożem nakładać bryndze, z drugiej strony kłaść ćwiartkę jajka. Pomiędzy nie, wkładać zwiniętą w rulon wędlinę. na wierzchu układać plasterki ogórka kiszonego oraz paski papryki. Smacznego :)