Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis babci, powróciłam do niego po latach, znikają w momencie.
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2121
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1162
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 173
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2121
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1162
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 173
Składniki
w pierwszej kolejności przygotować bryndzę : przemielić ser wraz z cebulami przez maszynkę. Doprawić paprykami, pieprzem, solą oraz cukrem. Bryndza powinna być pikantna, można ją przygotować dzień wcześniej.
Kromki weki posmarować masłem, z jednej strony nożem nakładać bryndze, z drugiej strony kłaść ćwiartkę jajka. Pomiędzy nie, wkładać zwiniętą w rulon wędlinę. na wierzchu układać plasterki ogórka kiszonego oraz paski papryki. Smacznego :)