Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie dla każdego.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 98
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 170
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 28
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 93
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 98
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 170
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 28
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 93
Składniki
Wykonanie ciasta: Wszystkie składniki na ciasto razem połączyć i dokładnie wymieszać blenderem (gdy ciasto będzie za rzadkie dodać jeszcze mąki). Wykonanie: Filety opłukać, odsączyć na ręczniku papierowym, pokroić na większe kawałki. Włożyć do miski, dodać curry, posolić do smaku, wymieszać i odstawać do lodówki na godzinę. Gotowe kurczaczki maczać w cieście, wrzucać na dobrze rozgrzany olej i smażyć na złoty kolor. Super smakują z sosem czosnkowym. SMACZNEGO.