Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie dla każdego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Składniki
Wykonanie ciasta: Wszystkie składniki na ciasto razem połączyć i dokładnie wymieszać blenderem (gdy ciasto będzie za rzadkie dodać jeszcze mąki). Wykonanie: Filety opłukać, odsączyć na ręczniku papierowym, pokroić na większe kawałki. Włożyć do miski, dodać curry, posolić do smaku, wymieszać i odstawać do lodówki na godzinę. Gotowe kurczaczki maczać w cieście, wrzucać na dobrze rozgrzany olej i smażyć na złoty kolor. Super smakują z sosem czosnkowym. SMACZNEGO.