Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty w kwas foliowy bób możemy w szybki i w prosty sposób przygotować.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 148
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1367
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 99
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 148
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1367
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 99
Składniki
Bób dokładnie myjemy w zimnej wodzie i zalewamy 1 litrem zimnej wody. Dodajemy sól, cukier oraz masło i gotujemy pod przykryciem ok 20-25. Jeśli mamy młody bób taki czas mu wystarczy w innym przypadku gotujemy nawet do 50 minut.