Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty w kwas foliowy bób możemy w szybki i w prosty sposób przygotować.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 23871
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9580
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2107
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4109
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 764
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 376
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 23871
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9580
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2107
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4109
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 764
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 376
Składniki
Bób dokładnie myjemy w zimnej wodzie i zalewamy 1 litrem zimnej wody. Dodajemy sól, cukier oraz masło i gotujemy pod przykryciem ok 20-25. Jeśli mamy młody bób taki czas mu wystarczy w innym przypadku gotujemy nawet do 50 minut.