Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty w kwas foliowy bób możemy w szybki i w prosty sposób przygotować.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1514
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1869
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1514
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1869
Składniki
Bób dokładnie myjemy w zimnej wodzie i zalewamy 1 litrem zimnej wody. Dodajemy sól, cukier oraz masło i gotujemy pod przykryciem ok 20-25. Jeśli mamy młody bób taki czas mu wystarczy w innym przypadku gotujemy nawet do 50 minut.