Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja córka nazwała to BOBOWA PRZYSTAWKA Bób troche w innym wydaniu niz zawsze ;)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 718
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5374
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8620
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17582
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 718
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5374
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8620
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17582
Składniki
Bób gotujemy w lekko posolonej wodzie ok 5 min,tak aby był pół twardy.Odcedzamy,obieramy z łupinek.Czosnek ścieramy na tarce o malutkich oczkach lub miazdzymy, podsmażamy na maśle,dodajemy bób przyprawiamy sola i pieprzem,dodajemy koperek,mieszamy i chwile razem smażymy i gotowe.