Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja córka nazwała to BOBOWA PRZYSTAWKA Bób troche w innym wydaniu niz zawsze ;)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2502
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 196
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2502
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 196
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Składniki
Bób gotujemy w lekko posolonej wodzie ok 5 min,tak aby był pół twardy.Odcedzamy,obieramy z łupinek.Czosnek ścieramy na tarce o malutkich oczkach lub miazdzymy, podsmażamy na maśle,dodajemy bób przyprawiamy sola i pieprzem,dodajemy koperek,mieszamy i chwile razem smażymy i gotowe.