Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna pyszna potrawka z bobem w roli głównej
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 29
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 502
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1549
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 163
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 29
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 502
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1549
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 163
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać i drobno posiekać, następnie przysmażyć na oliwie na złoty kolor. Bób umyć, włożyć do oliwy z cebulą, dodać posiekaną miętę, sól, pieprz, cukier i sok z cytryny do smaku. Zalać bób taką ilością wrzącej wody aby przykryła bób i gotować na wolnym ogniu około godziny. Gdy -woda wyparuje, doprawić do smaku i podawać na zimno.