Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna pyszna potrawka z bobem w roli głównej
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1186
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4842
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1498
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1186
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4842
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1498
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać i drobno posiekać, następnie przysmażyć na oliwie na złoty kolor. Bób umyć, włożyć do oliwy z cebulą, dodać posiekaną miętę, sól, pieprz, cukier i sok z cytryny do smaku. Zalać bób taką ilością wrzącej wody aby przykryła bób i gotować na wolnym ogniu około godziny. Gdy -woda wyparuje, doprawić do smaku i podawać na zimno.