Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2016
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 151
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2016
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 151
Składniki
Bób gotujemy w osolonym wrzątku. Musi być ugotowany na pół miękko. Obieramy go z łupin. Boczek kroimy w drobną kosteczkę i zasmażamy na patelni. Dodajemy ugotowany i pozbawiony łupin bób. Smażymy razem przez chwilę. Doprawiamy sola i pieprzem oraz obficie posypujemy pokrojoną pietruszką.