Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 22
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 467
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1493
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 152
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 22
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 467
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1493
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 152
Składniki
Bób gotujemy w osolonym wrzątku. Musi być ugotowany na pół miękko. Obieramy go z łupin. Boczek kroimy w drobną kosteczkę i zasmażamy na patelni. Dodajemy ugotowany i pozbawiony łupin bób. Smażymy razem przez chwilę. Doprawiamy sola i pieprzem oraz obficie posypujemy pokrojoną pietruszką.