Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2839
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2839
Składniki
Bób gotujemy w osolonym wrzątku. Musi być ugotowany na pół miękko. Obieramy go z łupin. Boczek kroimy w drobną kosteczkę i zasmażamy na patelni. Dodajemy ugotowany i pozbawiony łupin bób. Smażymy razem przez chwilę. Doprawiamy sola i pieprzem oraz obficie posypujemy pokrojoną pietruszką.