Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 52
Polecam.
Odsłon: 936
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 268
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 111
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 52
Polecam.
Odsłon: 936
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 268
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 111
Składniki
Umyty boczek natrzec solą czosnkiem (świeżym, drobno posiekanym lub granulowanym), majerankiem. Zawinąc w ściereczkę i włożyc do lodówki na ok. 3 doby.
Boczek obłożyc cebulą pokrojoną w plastry, podlac wodą. Piec ok. 1 godziny w temp. ok. 180 stopni. Smakuje na gorąco i na zimno z chrzanem i pieczywem. Smacznego.