Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 344
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 245
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1378
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 344
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 245
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1378
Składniki
Umyty boczek natrzec solą czosnkiem (świeżym, drobno posiekanym lub granulowanym), majerankiem. Zawinąc w ściereczkę i włożyc do lodówki na ok. 3 doby.
Boczek obłożyc cebulą pokrojoną w plastry, podlac wodą. Piec ok. 1 godziny w temp. ok. 180 stopni. Smakuje na gorąco i na zimno z chrzanem i pieczywem. Smacznego.