Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny mięciutki boczuś prawie''sam się robi''Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Boczek włożyć do dużej miski posypać solą,majerankiem,pieprzem, paprykami,natrzeć zmiażdżonym czosnkiem ,polać olejem porządnie wetrzeć przyprawy, na wierzch pokroić cebulę położyć 3-4 liście laurowe i kilka ziaren ziela angielskiego.Przykryć i odstawić na kilka godzin u mnie stał na balkonie całą noc.
Piekarnik nagrzać do 200 stopni,włożyć boczek w naczyniu żaroodpornym lub w żeliwnym rondlu i piec ok 1 godz.