Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogą być do obiadu jak również przekąską do grillowanych potraw. Sprawdzą się w obu wersjach,lekko słodko-winny smak,zapach anyżu i goździków sprawiaja,że smakują wybornie. Serdecznie polecam:)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6962
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5265
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2389
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6962
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5265
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2389
Składniki
Przygotować zalewę. Dodać wszystkie składniki,liście,zlele,goździki,anyż ,imbir,ocet,wode i zagotować.Dodać cukier ,trzeba próbować wg.własnego smaku oraz dodać sól. Wrzuić cebulkę pokrojoną w piórka i zagotowac 2 min. Grzyby pokroic na mniejsze części,dać na patelnię ,dodać masło,opcjonlanie (,ja na drugi raz zrobie bez tłuszczu ),podlać wodą i dusic 10 min.do odparowania wody.
Boczniaki wrzucić do zalewy i zagotować. Gorące wkładać do słoików,zakręcić i odwrócic słoiki do góry dnem. Z tej ilości wyszły mi dwa pół litrowe słoiki.
Smacznego życzę!