Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczniaki grzyby pyszne i zdrowe.Tym razem polecam Wam w owsianej panierce otulone jajkiem roztrzepanym z suszonym czosnkiem niedzwiedzim.Aromat smażonych grzybów roznosił isę w całym domu, Chrupiąca owsiana panierka świetnie się komponuje z boczniakami. Serdecznie polecam:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2172
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 115
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 179
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2172
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 115
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 179
Składniki
Jajka roztrzepać z solą ,mlekiem i czosnkiem niedżwiedzim i pieprzem. Boczniaki obtoczyć w jajkach ,potem w płatkach owsianych. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!