Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczniaki grzyby pyszne i zdrowe.Tym razem polecam Wam w owsianej panierce otulone jajkiem roztrzepanym z suszonym czosnkiem niedzwiedzim.Aromat smażonych grzybów roznosił isę w całym domu, Chrupiąca owsiana panierka świetnie się komponuje z boczniakami. Serdecznie polecam:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 447
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 447
Składniki
Jajka roztrzepać z solą ,mlekiem i czosnkiem niedżwiedzim i pieprzem. Boczniaki obtoczyć w jajkach ,potem w płatkach owsianych. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!