Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczniaki grzyby pyszne i zdrowe.Tym razem polecam Wam w owsianej panierce otulone jajkiem roztrzepanym z suszonym czosnkiem niedzwiedzim.Aromat smażonych grzybów roznosił isę w całym domu, Chrupiąca owsiana panierka świetnie się komponuje z boczniakami. Serdecznie polecam:)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 178
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20104
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 178
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20104
Składniki
Jajka roztrzepać z solą ,mlekiem i czosnkiem niedżwiedzim i pieprzem. Boczniaki obtoczyć w jajkach ,potem w płatkach owsianych. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!