Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie smakuja jako samodzielne danie np na kolacje ale i jako dodatek do obiadu do steka i ryzu, podaje mala ilosc skladnikow bo ja gotuje dla 2 osob, ilosc ktora teraz uzylam byla na dwa male indywidualne kokotki zaroodporne,
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 112
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3696
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 156
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 112
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3696
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 156
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Składniki
brokuly gotujemy okolo 10 min, jesli mamy mozliwosc zrobmy to na parze, zachowaja pelnie smaku i koloru,
w osobnym garku gotujemy mleko z maslem rogniecionym czosnkiem, sola i piepszem dorzucamy make mieszamy by powstal jednolity sos,
brokyly przekladamy do zaroodpornych kokotkow, albo do jenego duzego naczynia, posypujemy serem i zalewamy sosem,
jesli mamy skladniki gorace i odrazu wkladamy do pieca wystarczy zapiekac okolo 15 min, jesli bylo przygotowane wczesniej i jest zimne zapiekamy okolo pol godzinny az sie zarumienia lekko w teperaturze 180 stopni