Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała, pyszna przekąska lub kolacja. Aromatyczne dodatki podkreślają jej wyjątkowy smak i sprawiają, że na jednej porcji nie kończysz. Spróbuj i przekonaj się.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11387
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 54
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7675
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154975
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1080
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11387
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 54
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7675
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154975
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1080
Składniki
1. Brukselkę myję, oczyszczam, przekładam do garnka, zalewam wodą, solę i gotuję.
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do warzyw dodaję pokrojoną w pół plasterki kiełbasę oraz marchewkę z groszkiem. Po usmażeniu przekładam do garnka z brukselką.
3. Dodaję koncentrat pomidorowy, chili, ewentualnie sól i zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotuję.
4. Danie gotowe, podaję z pieczywem. 5. Smacznego.