Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna Włoska przekąska, jest to grzanka z pieczywa posmarowanego oliwą i roztartym czosnkiem podawana z mieszaniną pokrojonych pomidorów, bazyli i cebuli.
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 5249
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 43
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 67
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 5249
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 43
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 67
Składniki
Bagietkę pokroić na kromki natrzeć czosnkiem i skropić oliwą. Pomidory sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki, pokroić w kostkę i odsączyć z soku, dodać pokrojoną cebulę i bazylię. Ułożyć na bagietkę, na wierzch pokrojony ser.
Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekać około 5 -10 minut w temperaturze 180 st. Posypać solą i pieprzem.