Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna Włoska przekąska, jest to grzanka z pieczywa posmarowanego oliwą i roztartym czosnkiem podawana z mieszaniną pokrojonych pomidorów, bazyli i cebuli.
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 771
Któż nie kocha pomidorowej. Klasyczny przepis zna każda gospodyni domowa, ale...
Odsłon: 872
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 771
Któż nie kocha pomidorowej. Klasyczny przepis zna każda gospodyni domowa, ale...
Odsłon: 872
Składniki
Bagietkę pokroić na kromki natrzeć czosnkiem i skropić oliwą. Pomidory sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki, pokroić w kostkę i odsączyć z soku, dodać pokrojoną cebulę i bazylię. Ułożyć na bagietkę, na wierzch pokrojony ser.
Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekać około 5 -10 minut w temperaturze 180 st. Posypać solą i pieprzem.