Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna Włoska przekąska, jest to grzanka z pieczywa posmarowanego oliwą i roztartym czosnkiem podawana z mieszaniną pokrojonych pomidorów, bazyli i cebuli.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Bagietkę pokroić na kromki natrzeć czosnkiem i skropić oliwą. Pomidory sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki, pokroić w kostkę i odsączyć z soku, dodać pokrojoną cebulę i bazylię. Ułożyć na bagietkę, na wierzch pokrojony ser.
Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekać około 5 -10 minut w temperaturze 180 st. Posypać solą i pieprzem.