Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna Włoska przekąska, jest to grzanka z pieczywa posmarowanego oliwą i roztartym czosnkiem podawana z mieszaniną pokrojonych pomidorów, bazyli i cebuli.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25083
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25083
Składniki
Bagietkę pokroić na kromki natrzeć czosnkiem i skropić oliwą. Pomidory sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki, pokroić w kostkę i odsączyć z soku, dodać pokrojoną cebulę i bazylię. Ułożyć na bagietkę, na wierzch pokrojony ser.
Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekać około 5 -10 minut w temperaturze 180 st. Posypać solą i pieprzem.