Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta to mała przekąska a jak pyszna. Kromka opiekanego chleba polana oliwą z pomidorkami, ziołami i serem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 849
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 849
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1434
Składniki
Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Kromki chleba opiec na rumiano. Ciepłe kromki posmarować przeciętym na pół ząbkiem czosnku, polać oliwą. Ułożyć na kromce pomidory i ser, posypać solą i chili, dodać bazylię.