Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta to mała przekąska a jak pyszna. Kromka opiekanego chleba polana oliwą z pomidorkami, ziołami i serem.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17615
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15241
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4787
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8986
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17615
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15241
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4787
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8986
Składniki
Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Kromki chleba opiec na rumiano. Ciepłe kromki posmarować przeciętym na pół ząbkiem czosnku, polać oliwą. Ułożyć na kromce pomidory i ser, posypać solą i chili, dodać bazylię.