Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu, smaczna a do tego zdrowa przystawka,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8532
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1247
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10204
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 702
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8532
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1247
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10204
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 702
Składniki
Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i pokroić na drobną kostkę. Zalać oliwą z oliwek, wkruszyć kostkę knorr bazyliową, dodać mały ząbek czosnku przciśnięty przez praskę, osolić i opieprzyć do smaku. Wymieszać
Przygotować masełko czosnkowe- masło, 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, bazylia knorr w kostce, sól i pieprz. połączyć ze sobą.
Pieczywo podpiec w tosterze. Posmarować masełkiem czosnkowym, na ciepłym chlebku cudownie się rozpuści, dodać pomidorki.
SMACZNEGO !!!