Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietna przekaska badz kolacja dla tych ktorzy lubiafrancuskie ciasto
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2168
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421409
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2065
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2168
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421409
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2065
Składniki
Pokroic por i boczek razem podsmazyc na patelni, wymieszac z utartym serem, z farszu tworzyc kulki,
ciasto pokroic na kawaleczki ( wielkosc i ksztalt zalezy od upooban ) na kazdy kawalek nalozyc kulke farszu brzeg ciasta zawinac pod spod i ukladac zagieciami ciasta do dolu, na kazdej buleczce zrobic niewielkie naciecia by farsz mogl odparowywac w czasie pieczenia,
Posmarowac kazda buleczke roztrzepanym jajkiem, piec okolo 20 - 25 min w temperaturze okolo 220 - 250 stopni