Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietna przekaska badz kolacja dla tych ktorzy lubiafrancuskie ciasto
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 59
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 123
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 129
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 95
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 909
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 59
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 123
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 129
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 95
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 909
Składniki
Pokroic por i boczek razem podsmazyc na patelni, wymieszac z utartym serem, z farszu tworzyc kulki,
ciasto pokroic na kawaleczki ( wielkosc i ksztalt zalezy od upooban ) na kazdy kawalek nalozyc kulke farszu brzeg ciasta zawinac pod spod i ukladac zagieciami ciasta do dolu, na kazdej buleczce zrobic niewielkie naciecia by farsz mogl odparowywac w czasie pieczenia,
Posmarowac kazda buleczke roztrzepanym jajkiem, piec okolo 20 - 25 min w temperaturze okolo 220 - 250 stopni