Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietna przekaska badz kolacja dla tych ktorzy lubiafrancuskie ciasto
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1558
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1315
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1383
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1281
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1558
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1315
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1383
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1281
Składniki
Pokroic por i boczek razem podsmazyc na patelni, wymieszac z utartym serem, z farszu tworzyc kulki,
ciasto pokroic na kawaleczki ( wielkosc i ksztalt zalezy od upooban ) na kazdy kawalek nalozyc kulke farszu brzeg ciasta zawinac pod spod i ukladac zagieciami ciasta do dolu, na kazdej buleczce zrobic niewielkie naciecia by farsz mogl odparowywac w czasie pieczenia,
Posmarowac kazda buleczke roztrzepanym jajkiem, piec okolo 20 - 25 min w temperaturze okolo 220 - 250 stopni