Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona kasza po polsku.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1033
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 957
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12841
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1033
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 957
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12841
Składniki
Bulgur zalewamy wrzątkiem. Cebulę siekamy i szklimy na maśle z dodatkiem przecieru pomidorowego. Fasolkę gotujemy ,kroimy na mniejsze kawałki. Razem z cebulą dodajemy do kaszy. Boczek kroimy w kostkę i smażymy na suchej patelni i razem z tłuszczem i posiekaną natką dodajemy do całości. Składniki łączymy ze sobą ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem.