Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tych czasach burgery są wszędzie, w każdej budce z jadłem w każdym sklepie ale nic nie zastąpi takich własnej roboty. Niby wszyscy je jedza niby wszyscy je robią ale dobry okaz to sztuka wymagająca odrobiny wprawy. Zapytacie , o co mu chodzi z tymi burgerami? Niby żadna filozofia: kupić mielone mięso, wbić jajko, dodać surowej cebulki, pach! na patelnię z odrobiną tłuszczu, obsmażyć, włożyć w kajzerkę i poupychać dodatki. I już, gotowe. Guzik prawda. Poniżej znajdziecie kilka praktycznych wskazówek jak przygotować porządnego soczystego Mr.Burgera..
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1292
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5824
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18442
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1292
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5824
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18442
Składniki
Składniki 400 g dobrego wołowiny mielonej 1/2 czerwonej papryki 1/2 pęczka pietruszki odrobina świeżej kolendry 1/2 pęczek koperku 3 ząbki czosnku sok z 1/2 cytryny skórka z cytryny pieprz oraz sól 1 mała podduszona cebulka 2 łyżki uprażonego kminu rzymskiego Dodatki duże bułki wieloziarniste pomidor ogórek konserwowy cebula (najlepiej czerwona ale nie