Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam się z Wami moimi burgerami rybnymi z dorsza. Przez skromność nie powiem, że wyszły pyszne :-) Fastfood może być zdrowy, jeśli zrobicie go domowym sposobem ;-)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 237
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1239
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13368
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 237
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1239
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13368
Składniki
Rybę razem z szalotką zmielić w maszynce na grubych oczkach, przyprawić solą, pieprzem, sosem sojowym, sokiem z cytryny i limonki, posiekaną natką pietruszki i koperku, przeciśniętym czosnkiem, dodać jajko i bułkę tartą. Uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na złoty kolor. Burgery rybne serwować ze swoimi ulubionymi dodatkami. SMACZNEGO!!!