Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na drugie śniadanie.
papier do pieczenia
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2960
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 124
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 49
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 59
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 61
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2960
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 124
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 49
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 59
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 61
Składniki
Składniki kroi się w kostkę i miesza z parmezanem, przyprawami i odrobiną oliwy.
Ciasto trzeba cienko rozwałkować, nałożyć farsz i zagiąć pierogi i wysmarować oliwą. Ciasto: Drożdże rozciera się w odrobinie wody ze szczyptą cukru, potem dodaje się mąkę, oliwę i sól i wyrabia się dodając wody, na elastyczne ciasto. Potem zostawia się je do wyrośnięcia. Piekłam- 25 minut w 200 stopniach. Najlepiej do zrumienienia.
Smacznego :)