Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na drugie śniadanie.
papier do pieczenia
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8056
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1161
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9828
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4525
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 534
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8056
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1161
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9828
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4525
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 534
Składniki
Składniki kroi się w kostkę i miesza z parmezanem, przyprawami i odrobiną oliwy.
Ciasto trzeba cienko rozwałkować, nałożyć farsz i zagiąć pierogi i wysmarować oliwą. Ciasto: Drożdże rozciera się w odrobinie wody ze szczyptą cukru, potem dodaje się mąkę, oliwę i sól i wyrabia się dodając wody, na elastyczne ciasto. Potem zostawia się je do wyrośnięcia. Piekłam- 25 minut w 200 stopniach. Najlepiej do zrumienienia.
Smacznego :)