Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na drugie śniadanie.
papier do pieczenia
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1753
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 43
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1753
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 43
Składniki
Składniki kroi się w kostkę i miesza z parmezanem, przyprawami i odrobiną oliwy.
Ciasto trzeba cienko rozwałkować, nałożyć farsz i zagiąć pierogi i wysmarować oliwą. Ciasto: Drożdże rozciera się w odrobinie wody ze szczyptą cukru, potem dodaje się mąkę, oliwę i sól i wyrabia się dodając wody, na elastyczne ciasto. Potem zostawia się je do wyrośnięcia. Piekłam- 25 minut w 200 stopniach. Najlepiej do zrumienienia.
Smacznego :)