Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę przerobiona wersja smakowitego startera,pak choi do zagryzania,na surowo smakuje super,tak samo wybornie jak surowa polędwica w towarzystwie cieciory ;-)
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 492
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 83
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2703
Polecam.
Odsłon: 484
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 721
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 492
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 83
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2703
Polecam.
Odsłon: 484
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 721
Składniki
ta wersja carpaccio poprzedzona była przygotowaniami dzień wcześniej,a mianowicie zamrożona,zawinięta w rulon folii polędwica i oczywiście namoczona i gotowana wcześniej ciecierzyca
polędwicę wyjmujemy z zamrażarki,dajemy jej chwilę na oddech i kroimy cieniutkie plastry,mniejsze ,większe,układamy na talerzu,oprószamy świeżo mielonym czarnym pieprzem i solą z młynka,podlewamy oliwą z oliwek i sokiem z ćwiartki cytryny,dodajemy listek pak choi i cieciorę i nieregularnie pokrojone ( w zasadzie pokruszone ) kawałki parmezanu i gotowe Smacznego ;-)