Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna w wykonaniu, jednocześnie pyszna i wykwintna przystawka na przyjęciu. Doskonale również smakuje na śniadanie czy kolację przy świecach
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8079
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2748
Polecam.
Odsłon: 1305
Polecam.
Odsłon: 395
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8079
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2748
Polecam.
Odsłon: 1305
Polecam.
Odsłon: 395
Składniki
Cieniutkie plastry wołowiny delikatnie ułożyć na talerzu, posypać drobniutko posiekaną cebulą i szczypiorem, skropić olejem i octem balsamicznym, doprawić solą i pieprzem. Na koniec posypać orzeszkami piniowymi. Dla lubiących ostre potrawy można dodać pieprz cayenne lub płatki chilii.