Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna w wykonaniu, jednocześnie pyszna i wykwintna przystawka na przyjęciu. Doskonale również smakuje na śniadanie czy kolację przy świecach
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 510
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3561
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 1776
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30525
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 510
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3561
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 1776
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30525
Składniki
Cieniutkie plastry wołowiny delikatnie ułożyć na talerzu, posypać drobniutko posiekaną cebulą i szczypiorem, skropić olejem i octem balsamicznym, doprawić solą i pieprzem. Na koniec posypać orzeszkami piniowymi. Dla lubiących ostre potrawy można dodać pieprz cayenne lub płatki chilii.