Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna w wykonaniu, jednocześnie pyszna i wykwintna przystawka na przyjęciu. Doskonale również smakuje na śniadanie czy kolację przy świecach
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4317
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28584
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4317
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28584
Składniki
Cieniutkie plastry wołowiny delikatnie ułożyć na talerzu, posypać drobniutko posiekaną cebulą i szczypiorem, skropić olejem i octem balsamicznym, doprawić solą i pieprzem. Na koniec posypać orzeszkami piniowymi. Dla lubiących ostre potrawy można dodać pieprz cayenne lub płatki chilii.