Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancka przekąska włoska w mojej kuchni włoskiej. Zapraszam na filmik
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7950
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 328
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3289
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 606
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7950
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 328
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3289
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 606
Składniki
Ugotowane buraki obieramy i kroimy na cienkie plasterki. Układamy na dużym płaskim talerzu. Na buraczki układamy rukolę, posypiemy ziarenkami z dyni, układamy nasz serek typu feta grecka (pokrojony w kosteczkę), pokropimy sokiem z cytryny ,posolimy ,polejemy olejem.
Taka przekąska jest już gotowa do spożycia.