Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancka przekąska włoska w mojej kuchni włoskiej. Zapraszam na filmik
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Ugotowane buraki obieramy i kroimy na cienkie plasterki. Układamy na dużym płaskim talerzu. Na buraczki układamy rukolę, posypiemy ziarenkami z dyni, układamy nasz serek typu feta grecka (pokrojony w kosteczkę), pokropimy sokiem z cytryny ,posolimy ,polejemy olejem.
Taka przekąska jest już gotowa do spożycia.