Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancka przekąska włoska w mojej kuchni włoskiej. Zapraszam na filmik
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9553
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3138
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6635
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9553
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3138
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6635
Składniki
Ugotowane buraki obieramy i kroimy na cienkie plasterki. Układamy na dużym płaskim talerzu. Na buraczki układamy rukolę, posypiemy ziarenkami z dyni, układamy nasz serek typu feta grecka (pokrojony w kosteczkę), pokropimy sokiem z cytryny ,posolimy ,polejemy olejem.
Taka przekąska jest już gotowa do spożycia.