Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancka przekąska włoska w mojej kuchni włoskiej. Zapraszam na filmik
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 683
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1007
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2018
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 683
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1007
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2018
Składniki
Ugotowane buraki obieramy i kroimy na cienkie plasterki. Układamy na dużym płaskim talerzu. Na buraczki układamy rukolę, posypiemy ziarenkami z dyni, układamy nasz serek typu feta grecka (pokrojony w kosteczkę), pokropimy sokiem z cytryny ,posolimy ,polejemy olejem.
Taka przekąska jest już gotowa do spożycia.