Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo pyszna przekąska na Sylwestra
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7900
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1169
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7900
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1169
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
Składniki
Ułożyłam plastry tuńczyka na talerzu. Posmarowałam je pesto, posypałam kaparami i parmezanem. Z ręcznego młynka posypałam pieprzem. Całość skropiłam obficie oliwą. Przed konsumpcją każdą porcję skrapiałam sokiem z cytryny. Wyjątkowo szybka i efektowna przekąska. Smacznego :)