Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo pyszna przekąska na Sylwestra
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15133
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3660
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8926
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15133
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3660
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8926
Składniki
Ułożyłam plastry tuńczyka na talerzu. Posmarowałam je pesto, posypałam kaparami i parmezanem. Z ręcznego młynka posypałam pieprzem. Całość skropiłam obficie oliwą. Przed konsumpcją każdą porcję skrapiałam sokiem z cytryny. Wyjątkowo szybka i efektowna przekąska. Smacznego :)