Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przeglądając prasę kulinarną natknąłem się na przepis Kurta Schellera , a że ser kozi bardzo mi smakuje , pokusiłem się na wypróbowanie tego przepisu. Przyznam ,że smakuje niesamowicie. Szczególnie polecam jako lekką kolację.
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2568
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 713
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13969
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2568
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 713
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13969
Składniki
Ziemniaki umyłem , obrałem i pokroiłem w plasterki. Włożyłem do wrzącego wywaru , gotowałem do czasu aby ziemniaki były ugotowane , ale nie były zbyt miękkie. Odsączyłem i przełożyłem na talerz. Sos : orzeszki pinii uprażyłem na suchej patelni. Składniki na sos wymieszałem , dodałem do niego uprażone orzeszki. Ser pokroiłem plasterki. Ułożyłem je na ziemniakach , polałem sosem. Podałem z bagietką.