Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tych składników zrobiłam 6 bułeczek z dużą ilością cebulki mniam polecam
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 44
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 986
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 44
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 986
Składniki
Cebulę obrać pokroić w grube piórka i smażyć na margarynie do miękkości pod przykrywką (ważne) Ciasto : Wsypać do miski rozgnieciony biały ser potem mąkę jajka sól pieprz oraz proszek do pieczenia, z tych składników unieść ciasto i uformować bułeczki położyć na papier i piec w piekarniku 10 min. 220 stopni góra dół. Po tym czasie wyciągnąć bułeczki położyć na nie usmażoną cebulkę na kolejne 10 min i 3 min przed końcem czasu można posypać serem żółtym