Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30961
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3656
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4872
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30961
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3656
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4872
Składniki
Grzyby mung gotujemy ok 15 min i kroimy w paseczki,pieczarki podsmażamy pokrojone w plasterki,marchewkę kroimy w słupki i wszystko razem podsmażamy w woku.Po ok 10 min dodajemy kiełki fasoli mung(ja hoduje je sama) i dokładnie mieszamy.Makaron zalewamy gorącą i czekamy aż napęcznieje,następnie wrzucamy do wcześniej przygotowanych warzyw,polewamy sosem sojowym i chwile podsmażamy często mieszając.