Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3693
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2003
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5381
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5455
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3693
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2003
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5381
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5455
Składniki
Grzyby mung gotujemy ok 15 min i kroimy w paseczki,pieczarki podsmażamy pokrojone w plasterki,marchewkę kroimy w słupki i wszystko razem podsmażamy w woku.Po ok 10 min dodajemy kiełki fasoli mung(ja hoduje je sama) i dokładnie mieszamy.Makaron zalewamy gorącą i czekamy aż napęcznieje,następnie wrzucamy do wcześniej przygotowanych warzyw,polewamy sosem sojowym i chwile podsmażamy często mieszając.