Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, zdrowa przekąska
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6294
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 198
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6294
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 198
Składniki
Umyte i osuszone buraki obieramy ze skórki. Kroimy na cienkie plasterki
Pokrojone buraki skrapiamy oliwą i posypujemy solą i pieprzem.
Chipsy wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy przez 20-25 minut w 160 stopniach z termoobiegiem obracając buraczki w połowie pieczenia. Smacznego