Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe chrupiące i kwaskowe chipsy z kiwi. Idealne jako samodzielna przekąska lub dekoracja ciast i deserów.
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 602
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4358
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 602
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4358
Składniki
Kiwi kroimy na cienkie plasterki. Układamy na papierze do pieczenia. Skrapiamy olejem i suszymy w piecyku na opcji z termoobiegiem w 100 stopniach C. Czas suszenia jest zależny od soczystości owoców, aby sprawdzić czy chipsy są gotowe wystarczy wyciągnąć jeden plasterek z piecyka i spróbować, czy jest wystarczająco suchy.