Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe chrupiące i kwaskowe chipsy z kiwi. Idealne jako samodzielna przekąska lub dekoracja ciast i deserów.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2681
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5434
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 242
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2681
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5434
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 242
Składniki
Kiwi kroimy na cienkie plasterki. Układamy na papierze do pieczenia. Skrapiamy olejem i suszymy w piecyku na opcji z termoobiegiem w 100 stopniach C. Czas suszenia jest zależny od soczystości owoców, aby sprawdzić czy chipsy są gotowe wystarczy wyciągnąć jeden plasterek z piecyka i spróbować, czy jest wystarczająco suchy.