Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe chrupiące i kwaskowe chipsy z kiwi. Idealne jako samodzielna przekąska lub dekoracja ciast i deserów.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 31
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3527
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 117
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 31
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3527
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 117
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Składniki
Kiwi kroimy na cienkie plasterki. Układamy na papierze do pieczenia. Skrapiamy olejem i suszymy w piecyku na opcji z termoobiegiem w 100 stopniach C. Czas suszenia jest zależny od soczystości owoców, aby sprawdzić czy chipsy są gotowe wystarczy wyciągnąć jeden plasterek z piecyka i spróbować, czy jest wystarczająco suchy.