Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowaną rybę można podać na ciepło lub na zimno. Może być przystawką lub w towarzystwie pieczonych ziemniaków, daniem głównym. Sos zaś doskonale komponuje się z różnymi rodzajami ryb czy mięs.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17823
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1895
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15674
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17823
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1895
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15674
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i oddzielić żółtka od białek. Żółtka dokładnie rozgnieć widelcem, wymieszać z chrzanem i drobno posiekanym szczypiorkiem.
Płaty ryby rozmrozić, opłukać i osuszyć. Pokroić na małe kawałki. Posypać czosnkiem. Panierować w mące i smażyć na głębokim, rozgrzanym oleju. Osączyć z nadmiaru tłuszczu. Ułożyć na talerzu. Poprawić solą i pieprzem. Podawać z sosem chrzanowym i cząstkami cytryny.