Do góry

Przekąski Przepis na:

Chipsy z pomarańczy

Chipsy z pomarańczy

Autor:

Przepisów i artykułów: 247 Ocena: 1508

Dodano:

Odsłon: 490

To chyba moje ulubione chipsy owocowe, kruche, baaaardzo pomarańczowe. Idealne jako zdrowa przekąska lub dekoracja ciast i deserów.

Składniki

1-2 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Umyte pomarańcze kroimy w plasterki. Układamy na papierze do pieczenia i suszymy w temperaturze 60-70℃ z włączonym termoobiegiem około 5 - 7 godzin w zależności od tego jak bardzo soczyste są owoce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń