Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7659
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 238
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2647
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7659
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 238
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2647
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Składniki
wszystkie suche składniki wsypać do miski, dodać zakwas i letnią wodę tylko wody nie wlewać od razu całej tylko w miarę potrzeby, ,żeby ciasto nie było zbyt rzadkie ani zbyt twarde, wyrobić mikserem (końcówki haki). Odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce. Przełożyć do keksówki i ponownie odstawić do wyrośnięcia. Wstawić do piekarnika, w piekarniku umieścić naczynie z wodą. Piec w 180 stopniach godzinę. Smacznego