Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja córka go uwielbia mogła by go jeśc na każde śniadanie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1239
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1239
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Jajko rozmącamy, dodajemy maggi,mieszamy.W masie moczymy każdą kromkę chleba i smażymy na złoto z obu stron.
Najlepiej smakują podawane z ketchupem