Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłopska patelnia, usmażone kawałki mięsa z cebulą podane z chlebem jako ciepła przekąska.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 357
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1767
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 347
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 357
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1767
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 347
Składniki
Kawałki mięs przyprawiamy pieprzem ziołowym i solą do smaku i smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor. W między czasie obieramy cebule i kroimy je w pół plastry, solimy, pieprzymy i posypujemy majerankiem.
Gdy mięso będzie usmażone na rumiany kolor dodajemy cebulę i dusimy pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości mięsa i ładnego zeszklenia się cebuli. Usmażone mięso z cebulą podajemy z pieczywem. Smacznego!!!