Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrup... chrup...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Kalafiora dokładnie myjemy, dzielimy na różyczki, wrzucamy do miski. Morele kroimy w paseczki, dorzucamy do kalafiora, dodajemy majonez, sos sojowy, koperek, mieszamy. Doprawiamy świeżo mielonym pieprzem i solą, wstawiamy do lodówki, żeby sałatka się trochę przegryzła.