Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co moze byc lepszego niz swieze warzywa wiosna ! Pasuje do wielu zestawow obiadowych goraco polecam !
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1011
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 132
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4196
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1011
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 132
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4196
Składniki
kapuste, por i cebule posiekac drobniutko, przelozyc do slaterki posypac leko sola by zmiekly, w tym czasie zetrzec na tarce jablko i marchewke dolozyc do salaterki z kapusta, z podanych skladnikow przygotowac sos i polaczyc go dobrze z warzywami, jedzona odrazu po przygotowaniu jest bardzo chrupiaca, jezeli wstawimy ja na pare godzin do lodowki smaki sie przegryza i warzywa zmiekna, smacznego