Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co moze byc lepszego niz swieze warzywa wiosna ! Pasuje do wielu zestawow obiadowych goraco polecam !
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 115
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 115
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
kapuste, por i cebule posiekac drobniutko, przelozyc do slaterki posypac leko sola by zmiekly, w tym czasie zetrzec na tarce jablko i marchewke dolozyc do salaterki z kapusta, z podanych skladnikow przygotowac sos i polaczyc go dobrze z warzywami, jedzona odrazu po przygotowaniu jest bardzo chrupiaca, jezeli wstawimy ja na pare godzin do lodowki smaki sie przegryza i warzywa zmiekna, smacznego