Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czerwonym barszczykiem smakują wybornie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1375
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5888
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8856
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18606
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1375
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5888
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8856
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18606
Składniki
Wykonanie: Bułki przekroić na pół i usunąć środki i je odłożyć. Cebulę, pieczarki oczyścić, posiekać i przysmażyć na tłuszczu. Następnie ostudzić, wymieszać z pasztetem i odłożonymi środkami z bułek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Gotowym farszem nadziewać połówki bułeczek, maczać w rozmącony jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju (jak pączki) z każdej strony. Podawać najlepiej z czerwonym barszczem. SMACZNEGO.