Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i łatwe w przygotowaniu
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17726
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15487
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6536
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17726
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15487
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6536
Składniki
Rozwijamy ciasto i kroimy na 4 równe części, następnie każdą cześć posypujemy startym żółtym serkiem i na górę kładziemy parówkę - zawijamy, boki zawijamy pod spód. Górę ciasta smarujemy roztrzepanym jajkiem i układamy na blaszce.
Nagrzewamy piekarnik do ok 190-200 stopni i pieczemy ok 15-20 minut aż się zarumienią na złoty kolor. (ja piekłam na termoobiegu z pieczeniem od dołu). SMACZNEGO