Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i łatwe w przygotowaniu
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7578
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2640
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7578
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2640
Składniki
Rozwijamy ciasto i kroimy na 4 równe części, następnie każdą cześć posypujemy startym żółtym serkiem i na górę kładziemy parówkę - zawijamy, boki zawijamy pod spód. Górę ciasta smarujemy roztrzepanym jajkiem i układamy na blaszce.
Nagrzewamy piekarnik do ok 190-200 stopni i pieczemy ok 15-20 minut aż się zarumienią na złoty kolor. (ja piekłam na termoobiegu z pieczeniem od dołu). SMACZNEGO