Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne jedzonko na kolację.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 263
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 190
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 53
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 263
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 190
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 53
Składniki
Wykonanie: Patisony obrać pokroić w plastry i obgotować z dodatkiem soli przez 10 minut. Następnie odcedzić, przelać zimną wodą i dokładnie osuszyć. Z bułki tartej, parmezanu, przypraw do smaku przygotować panierkę. Jajka rozbełtać z mlekiem. Patisony maczać w jajku- obtaczać w mące- panierce. Smażyć na rozgrzanym oleju, powoli z obu stron na złoty kolor. Podawać z sałatką lub pieczywem.