Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne jedzonko na kolację.
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 927
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 252
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 104
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 927
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 252
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 104
Składniki
Wykonanie: Patisony obrać pokroić w plastry i obgotować z dodatkiem soli przez 10 minut. Następnie odcedzić, przelać zimną wodą i dokładnie osuszyć. Z bułki tartej, parmezanu, przypraw do smaku przygotować panierkę. Jajka rozbełtać z mlekiem. Patisony maczać w jajku- obtaczać w mące- panierce. Smażyć na rozgrzanym oleju, powoli z obu stron na złoty kolor. Podawać z sałatką lub pieczywem.