Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekanki z ulubionymi dodatkami polane ketchupem i sosem czosnkowym, posypane zieloną cebulką. Idealne na kolację, czy jako przekąska na imprezę
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1785
Polecam, pychota.
Odsłon: 587
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 482
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1785
Polecam, pychota.
Odsłon: 587
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 482
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki i usmażyć na maśle. Bagietkę przekroić wzdłuż na pół. Na bagietkach położyć usmażone pieczarki, kawałki szynki, plasterki ogórka kiszonego, posypać startym serem, na to położyć plastry sera wędzonego. Piec w piekarniku w 180st ok 5-8 min. W tym czasie można posiekać szczypiorek i przygotować sos czosnkowy: wymieszać majonez z jogurtem, startym czosnkiem, solą, pieprzem i ziołami. Upieczone zapiekanki polać ketchupem, sosem czosnkowym i posypać szczypiorkiem. Smacznego!