Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekanki z ulubionymi dodatkami polane ketchupem i sosem czosnkowym, posypane zieloną cebulką. Idealne na kolację, czy jako przekąska na imprezę
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 147
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 262
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 147
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 262
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki i usmażyć na maśle. Bagietkę przekroić wzdłuż na pół. Na bagietkach położyć usmażone pieczarki, kawałki szynki, plasterki ogórka kiszonego, posypać startym serem, na to położyć plastry sera wędzonego. Piec w piekarniku w 180st ok 5-8 min. W tym czasie można posiekać szczypiorek i przygotować sos czosnkowy: wymieszać majonez z jogurtem, startym czosnkiem, solą, pieprzem i ziołami. Upieczone zapiekanki polać ketchupem, sosem czosnkowym i posypać szczypiorkiem. Smacznego!