Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przekąska na wielki głód gdyż wszystkie składniki są bardzo sycące i energetyzująco-kaloryczne ;-) ale kaloryczne pozytywnie...bo i orzechy włoskie i oliwa z oliwek i mascarpone...o prosciutto....już nie wspomnę ;-) to taki zestaw na długie,ciemne i chłodne wieczory...i jak tu nie kochać włoskiej kuchni...no jak... ;-)))
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 668
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 216
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 345
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 137
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4628
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 668
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 216
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 345
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 137
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4628
Składniki
ciabattki kroimy na pół,na każdej połowie rozprowadzamy łyżeczkę mascarpone,oprószamy pieprzem układamy jeden albo dwa fantazyjnie zakręcone plastry parmy ( tu inwencja twórcza nieograniczona ) skraplamy oliwą z oliwek dokładamy przekrojone na pół pomidorki koktajlowe i orzechy włoskie oprószamy jeszcze raz pieprzem,dodajemy trochę soli ziołowej i czosnku z młynka,jeszcze raz skraplamy oliwą posypujemy na koniec zieloną pietruszką i uczta gotowa ;-)
Smaczności ;-)
Na zdrowie ;-)