Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływający się w ustach farsz i chrupkim ciasteczku.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2375
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 171
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 211
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2375
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 171
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 211
Składniki
Ugotowałam fasolę z kminem w osolonej wodzie. Rozdrobniłam ją malakserem, można widelcem. Zostawiłam odrobinę wody z gotowania.
Na patelni lekko zrumieniłam posiekaną w kosteczkę cebulę. Dodałam fasolową masę, przesmażyłam całość i doprawiłam jeszcze solą i pieprzem.
Ciasto pokroiłam na kwadraty i nałożyłam farsz. Lepiej nie zgniatać za bardzo brzegów- ciasto ładnie się rozwarstwi. Piekłam według przepisu na opakowaniu ciasta.
Ciasteczka jeszcze posmarowałam po wierzchu rozkłóconym jajem i posypałam czarnuszką.
Smacznego :)