Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływający się w ustach farsz i chrupkim ciasteczku.
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 259
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 958
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1670
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25215
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 259
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 958
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1670
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25215
Składniki
Ugotowałam fasolę z kminem w osolonej wodzie. Rozdrobniłam ją malakserem, można widelcem. Zostawiłam odrobinę wody z gotowania.
Na patelni lekko zrumieniłam posiekaną w kosteczkę cebulę. Dodałam fasolową masę, przesmażyłam całość i doprawiłam jeszcze solą i pieprzem.
Ciasto pokroiłam na kwadraty i nałożyłam farsz. Lepiej nie zgniatać za bardzo brzegów- ciasto ładnie się rozwarstwi. Piekłam według przepisu na opakowaniu ciasta.
Ciasteczka jeszcze posmarowałam po wierzchu rozkłóconym jajem i posypałam czarnuszką.
Smacznego :)