Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna zakąska na szybko, zamiast kremu czekoladowego można dać po kostce czekolady gorzkiej-mniej słodkie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1777
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1545
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1777
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1545
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1874
Składniki
rozwijamy ciastko francuskie z rulonu, kroimy na kwadraty/trójkąty dodajemy kilka plasterków banana i czekolady. Zwijamy według uznania (w kształcie rogala, kuleczki, rożka) i wkładamy do piekarnika na 20-30 min aż się zarumieni ciastko francuskie. Jak ostygnie posypujemy cukrem pudrem. smacznego!