Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna zakąska na szybko, zamiast kremu czekoladowego można dać po kostce czekolady gorzkiej-mniej słodkie
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
rozwijamy ciastko francuskie z rulonu, kroimy na kwadraty/trójkąty dodajemy kilka plasterków banana i czekolady. Zwijamy według uznania (w kształcie rogala, kuleczki, rożka) i wkładamy do piekarnika na 20-30 min aż się zarumieni ciastko francuskie. Jak ostygnie posypujemy cukrem pudrem. smacznego!