Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna zakąska na szybko, zamiast kremu czekoladowego można dać po kostce czekolady gorzkiej-mniej słodkie
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1717
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17885
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1930
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1717
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17885
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1930
Składniki
rozwijamy ciastko francuskie z rulonu, kroimy na kwadraty/trójkąty dodajemy kilka plasterków banana i czekolady. Zwijamy według uznania (w kształcie rogala, kuleczki, rożka) i wkładamy do piekarnika na 20-30 min aż się zarumieni ciastko francuskie. Jak ostygnie posypujemy cukrem pudrem. smacznego!