Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ciasto francuskie pod każdą postacią. Pieczarki, cebulka, kiszony ogórek, a na koniec kostki sera feta. Pychota w sam raz na piątkową (ale nie tylko ;) kolację.
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14624
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14624
Składniki
Pieczarki i cebulę pokroić, podsmażyć na patelni, oprószyć solą i pieprzem. Kiszonego ogórka pokroić w cieniutkie paseczki. Na cieście francuskim wyłożyć podsmażone pieczarki z cebulką, na to ułożyć paseczki ogórka, obsypać pieprzem i suszoną pietruszką. Piec w temp.210 st. do zbrązowienia (ok.20 minut). Po upieczeniu na wierzchu poukładać kostki sera typu feta.