Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na ciepło lub zimno.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 459
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5705
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 459
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5705
Składniki
ciasto francuskie pociąć na paski 1.5-2 cm, na to położyć cieniutki plasterek szynki, następnie przykryć drugim paskiem ciasta francuskiego. Przygotowane paski nabijamy na wykałaczki, smarujemy roztrzepanym jajkiem i pieczemy aż ciasto się zarumieni w temperaturze 200 stopni.