Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na ciepło lub zimno.
Polecam, pychota.
Odsłon: 566
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 463
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1717
Polecam, pychota.
Odsłon: 566
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 463
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1717
Składniki
ciasto francuskie pociąć na paski 1.5-2 cm, na to położyć cieniutki plasterek szynki, następnie przykryć drugim paskiem ciasta francuskiego. Przygotowane paski nabijamy na wykałaczki, smarujemy roztrzepanym jajkiem i pieczemy aż ciasto się zarumieni w temperaturze 200 stopni.