Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na ciepło lub zimno.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 197
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20193
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 197
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20193
Składniki
ciasto francuskie pociąć na paski 1.5-2 cm, na to położyć cieniutki plasterek szynki, następnie przykryć drugim paskiem ciasta francuskiego. Przygotowane paski nabijamy na wykałaczki, smarujemy roztrzepanym jajkiem i pieczemy aż ciasto się zarumieni w temperaturze 200 stopni.