Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na ciepło lub zimno.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1121
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1121
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
ciasto francuskie pociąć na paski 1.5-2 cm, na to położyć cieniutki plasterek szynki, następnie przykryć drugim paskiem ciasta francuskiego. Przygotowane paski nabijamy na wykałaczki, smarujemy roztrzepanym jajkiem i pieczemy aż ciasto się zarumieni w temperaturze 200 stopni.