Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na ciasto na paszteciki- nadzienie według własnego uznania: z mięsem, grzybami, kapustą.......
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Na stolnicę wsypać przesianą mąkę, dodać margaryny i smalec- posiekać.
Dodać drożdże, żółtka i śmietanę. Wyrobić ciasto, przykryć folią i pozostawić na 30 min w lodówce.
Schłodzone ciasto rozwałkować i nadziewać ulubionym farszem. Piec w 180 st. ok 20-30 min. Życzę smacznego:)