Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na wykorzystanie ciasta, które zostało po lepieniu pierogów. Przepis pochodzi z 453. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 174
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 132
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 68
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 174
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 132
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 68
Składniki
Ciasto rozwałkować i pokroić na kawałki. Upiec na blasze. Podawać z pesto z czosnku niedźwiedziego.