Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na wykorzystanie ciasta, które zostało po lepieniu pierogów. Przepis pochodzi z 453. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2446
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4613
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1761
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 538
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2446
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4613
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1761
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 538
Składniki
Ciasto rozwałkować i pokroić na kawałki. Upiec na blasze. Podawać z pesto z czosnku niedźwiedziego.