Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne smaczne mięsko z dodatkiem aromatycznego sosu
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 951
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 951
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Składniki
na dużej patelni rozgrzać olej , mięso umyć pokroić w plastry, delikatnie podsmażyć z obu stron z czosnkiem i cebulą pokrojoną w kostkę, po chwili podlac wodą i gotować do miękkości mięsa , między czasie dodać paprykę i pieczarki pokrojone w paski lub kostkę. gotować do odparowania wody dodać śmietaną i delikatnie podgrzewać aż zrobi się sosik , przyprawić przyprawami do smaku.