Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne smaczne mięsko z dodatkiem aromatycznego sosu
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118703
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8665
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3170
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2494
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118703
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8665
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3170
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2494
Składniki
na dużej patelni rozgrzać olej , mięso umyć pokroić w plastry, delikatnie podsmażyć z obu stron z czosnkiem i cebulą pokrojoną w kostkę, po chwili podlac wodą i gotować do miękkości mięsa , między czasie dodać paprykę i pieczarki pokrojone w paski lub kostkę. gotować do odparowania wody dodać śmietaną i delikatnie podgrzewać aż zrobi się sosik , przyprawić przyprawami do smaku.