Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...dla niespodziewanych gości. Polecam.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38500
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 395
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38500
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 395
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
Chlebki rozłożyć na blaszce na papierze do pieczenia. Chlebki posmarować pesto i ułożyć na wierzchu plastry pomidorów. Na pomidorach poukładać pokrojone w krążki szalotki. Delikatnie posolić. Teraz ułożyć pokrojone na cząstki nektarynki. Posypać pokruszonym serem feta. Oprószyć oregano. Delikatnie polać płynnym miodem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok 8 min. Chlebki nie powinny się bardzo przypiec. Powinny być miękkie. Po wyjęciu z piekarnika skropić oliwą z oliwek i osypać posiekanym koperkiem. Gotowe. Smacznego.