Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...dla niespodziewanych gości. Polecam.
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 124
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1189
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31234
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3650
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4632
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8129
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 124
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1189
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31234
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3650
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4632
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8129
Składniki
Chlebki rozłożyć na blaszce na papierze do pieczenia. Chlebki posmarować pesto i ułożyć na wierzchu plastry pomidorów. Na pomidorach poukładać pokrojone w krążki szalotki. Delikatnie posolić. Teraz ułożyć pokrojone na cząstki nektarynki. Posypać pokruszonym serem feta. Oprószyć oregano. Delikatnie polać płynnym miodem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok 8 min. Chlebki nie powinny się bardzo przypiec. Powinny być miękkie. Po wyjęciu z piekarnika skropić oliwą z oliwek i osypać posiekanym koperkiem. Gotowe. Smacznego.